Smartphone Fotografie

Deze workshop wordt op maat gemaakt voor je familie, team, vriendengroep, enz. Vanaf 4 personen.

De beste camera zit in je broekzak!

Herken je dat? Je ziet een mooi moment en maakt een foto maar het valt een beetje tegen. In het echt zag het er veel mooier uit dan op de foto die je net gemaakt hebt.

Dan is deze workshop iets voor jou! Want de beste camera zit gewoon in je broekzak. Je moet alleen even weten hoe je hem gebruikt! 

In een dagdeel leer ik je hoe je de mooie, echte, niet geposeerde foto’s kan maken met je mobiel. Een workshop die vooral gericht is op het "anders kijken". Vol met tips en handigheidjes en met een klein beetje techniek. Je hebt niet de nieuwste telefoon nodig om mee te doen! 

Wat kan je verwachten | Programma

Hoe maak je nou die scherpe, goed belichte foto's? We beginnen met een beetje techniek. Ik vertel je hoe de camera van je telefoon werkt en welke instellingen handig zijn om te gebruiken.

Vervolgens gaan we verder met de verschillende manieren van kijken. Wat maakt dat de ene foto een kiekje is en de andere het "wow!-effect" geeft? Waar houd je rekening mee bij het fotograferen van mensen en dieren? Hoe breng je een voorwerp, gebouw, landschap, mooi in beeld? En wat doe je bij "moeilijk" licht? Ik laat je een aantal handige apps zien waarin je je foto's kunt bewerken om ze net dat tikje extra te geven.

En we gaan vooral aan de slag! Veel doen! 

Want ik zou het fantastisch vinden als je na de workshop zelf het gevoel hebt dat je betere mooiere foto's bent gaan maken!

Tenslotte geef ik je tips hoe je er voor kan zorgen dat die mooie momentjes niet op je mobiel blijven staan maar in een boek of aan de muur komen. 

 

Inschrijven (ja ik doe mee)

Tarief

De workshop smartphone fotografie kost € 295,- per groep.

  • 4-8 personen
  • meer personen in overleg
  • op locatie aan de Grote Voort 8 in Zwolle
  • datum en tijd in overleg

De workshop kan ook aan grotere groepen gegeven worden. Of op een andere locatie. Stuur een berichtje voor meer informatie.