Smartphone Fotografie

De beste camera zit in je broekzak!

Herken je dat? Je ziet een mooi moment en maakt een foto maar het valt een beetje tegen. In het echt zag het er veel mooier uit dan op de foto die je net gemaakt hebt.

Dan is deze workshop iets voor jou! Want de beste camera zit gewoon in je broekzak. Je moet alleen even weten hoe je hem gebruikt! 

In een dagdeel leer ik je hoe je de mooie, echte, niet geposeerde foto’s kan maken met je mobiel. Een workshop die vooral gericht is op het "anders kijken". Vol met tips en handigheidjes en met een klein beetje techniek. Zodat jij straks in de zomer de vakantiefoto's maakt die je aan de muur kan hangen!

Wat gaan we doen | Programma

Het eerste deel van de workshop krijg je uitleg over de techniek. Hoe maak je nou die scherpe, goed belichte foto's?

Vervolgens gaan we verder met de verschillende manieren van kijken. Wat maakt dat de ene vakantiefoto een kiekje is en de andere het "wow!-effect" geeft? Waar houd je rekening mee bij het fotograferen van mensen en dieren? Hoe breng je een voorwerp, gebouw, landschap, enz mooi in beeld? En wat doe je bij "moeilijk" licht? Ik laat je een aantal handige apps zien waarin je je foto's kunt bewerken om ze net dat tikje extra te geven.

En we gaan vooral veel oefenen. Want ik zou het fantastisch vinden als je na de workshop zelf het gevoel hebt dat je betere mooiere foto's bent gaan maken!

Tenslotte geef ik je tips hoe je er voor kan zorgen dat die mooie momentjes niet op je mobiel blijven staan maar in een boek of aan de muur komen. 

Praktische informatie

Workshop zaterdag 7 mei 2022

Tijd: 10.00 uur - 12.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Locatie: Grote Voort 8, Zwolle
Kosten: €65

Workshop donderdagavond 30 juni 2022 (vakantiefoto's met je smartphone)

Tijd: 19.00 uur - 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Locatie: Park de Stadshoeve Zwolle
Kosten: €65

 

Inschrijven (ja ik doe mee)