De straat op!

Ken je dat? Je hebt een nieuwe auto en ziet hem ineens overal rijden. Je zit in een bubbel. Soms is dat heel leuk. Maar het is ook leuk en spannend om hem eens door te prikken! Je gaat nieuwe dingen zien en je wereld wordt groter.

Die bubbel doorprikken is precies wat we gaan doen in de nieuwe workshop: De straat op!

Een workshop waarin je niet bezig bent met "mooi of niet mooi". Maar met “hoe zorg je er voor dat je niet alleen kijkt, maar ook ziet”.

Wat zie je nou echt?

Heb je zin om Zwolle op een nieuwe manier te bekijken? Ga dan mee de straat op en schrijf je in voor deze nieuwe workshop op 29 juni!

Wat gaan we doen?

Op zaterdagochtend 29 juni van 9.30-12.00, gaan we in een klein groepje (max 6 personen) de binnenstad van Zwolle fotograferen. Dat mag met je telefoon maar als je een andere fijne camera hebt dan is dat ook prima! Je mag gaan dwalen door de stad. En door middel van een aantal opdrachten die je meekrijgt wordt je geïnspireerd om op een andere manier te kijken. En dus op een andere manier te fotograferen dan je gewend bent.

Weet je het even niet? Geen zorg, we starten samen op. Ik loop met je mee, stel je vragen, kijk met je mee als dat nodig is. We sluiten de ochtend met zijn allen af en bespreken welke straatvondsten we gedaan hebben, onder het genot van een drankje.

In de week voor de workshop krijg je al een linkje met inspiratie en een eerste opdracht om in de stemming te komen.

Wat kost het?

Omdat het een pilot is, kost de workshop maar €12,50. Onkostenvergoeding. Wel wil ik foto's maken tijdens de workshop zodat ik bij de volgende editie kan laten zien hoe leuk het is! En ik vraag je om eerlijke ongezouten feedback na afloop om de workshop verder te kunnen ontwikkelen.

 

ja ik doe mee 29 juni

Kan iedereen meedoen?

Je kan meedoen als je weet hoe je camera werkt. Het is geen technische workshop. Ben je nog heel erg aan het zoeken naar de instellingen van je (telefoon)camera? Dan kan je beter eerst de workshop smartphonefotografie doen. Maar je zal van mij niet horen hoe het hoort dus kijk vooral zelf welke workshop bij je past!