Werkwijze

 

Mensen fotograferen zoals ze zijn. Ik ben altijd op zoek naar de momenten die jullie verhaal vertellen. Jullie hoeven niet te poseren, ik leg vast wat ik zie. De mooie momenten, de slappe lach, het geknuffel maar ook de ruzietjes en het gesmeer aan tafel.

Day in a life (een mini-docu van een dag uit jullie leven)

De titel zegt het al, een dag uit jullie leven in beeld gebracht. Niets geposeerd.

Tijdens een Day in a life reportage kom ik een aantal uren (minimaal 3) bij jullie en leg vast wat ik zie. Want vaak zijn de normale dagelijkse momentjes de momentjes die je niet vastlegt met de camera. Maar ze zijn wel heel kostbaar. Hoe mooi is het om daar een reportage van te hebben! Een day in a life reportage hoeft niet perse thuis plaats te vinden maar kan ook gemaakt worden tijdens een familiedag of dagje weg. 

Van te voren hebben we telefonisch contact zodat we kennis kunnen maken.

Na de reportage krijgen jullie binnen een week een sneakpeek van 10 beelden. En de foto's worden binnen 3 weken digitaal geleverd. Omdat ik het belangrijk vind dat de foto's niet op de computer blijven staan, is er altijd een mini-album van 20 x 20 cm inbegrepen bij deze reportages. Een groter album bestellen kan natuurlijk ook.

De tarieven van een Day in a life reportage vind je hier

Een voorbeeld zien? Bekijk de reportage bij Fenna en Norrin thuis!

Kraamreportage

Jullie pasgeboren zoon of dochter op de foto maar wel thuis, op de plek waar jullie je op jullie gemak voelen? Tijdens het maken van een kraamreportage kom ik ongeveer anderhalf uur bij jullie fotograferen. Vaak zijn er tijdens die anderhalf uur momenten dat jullie voeden, badderen, knuffelen. Ook eventuele broers of zussen maken in die tijd genoeg mee om in beeld te brengen. En als jullie kindje een huildag heeft dan blijf ik gewoon wat langer of we plannen in overleg een andere dag in. Bij een kraamreportage ligt de nadruk op de momenten zoals ze zijn maar als jullie dat leuk vinden dan kunnen we zeker de tijd nemen om een portret samen met jullie en jullie kindje te maken.

Binnen een week krijgen jullie een sneekpeak van 3 foto's in lage resolutie. De reportage van 20-25 foto's wordt na 3 weken geleverd. Bij een kraamreportage zit altijd een mini-album van 15 x 15 cm en 8 bladzijden. 

De tarieven van een kraamreportage vind je hier.

Een voorbeeld zien? Bekijk de reportage bij Sophie thuis!

 

Iets anders?

Wil je heel iets anders dan bovenstaande opties? Dat kan, ik ben benieuwd! Als je het contactformulier in vult dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Trouwen

Gaan jullie trouwen? Daar ben ik graag bij! Voor de trouwreportages heb ik een aparte website waar je alles over trouwfotografie kan vinden. Een heleboel voorbeeldverhalen maar ook tips en weetjes om inspiratie op te doen! www.remkemaris.nl

Natuurlijk mogen jullie ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!