Werkwijze

Echte momenten

Mensen fotograferen zoals ze zijn. De mooie dingen, de slappe lach, het geknuffel maar ook de ruzietjes en het gesmeer aan tafel. Het is zo cliché maar deze momenten gaan zo snel voorbij! Terwijl juist die normale momenten tussendoor zo waardevol zijn. Mijn missie is dan ook om juist dit in beeld te brengen en te laten zien dat de mooiste momenten vlak onder je neus plaats vinden. 

Welke reportages kan ik kiezen?

Ik heb hieronder verschillende 3 reportages voor je op een rij gezet. Maar als je een ander idee hebt dan hoor ik daar graag meer over!  

  • Day in a life
  • Aan de wandel
  • Kraamreportage

Day in a life reportage

Een vakantiedag, een feestje of een doodnormale lanterfant-dag. Het zijn allemaal herinneringen. Ik breng ze graag voor jullie in beeld voor later! Tijdens deze reportage loop ik een paar uur met jullie mee en leg vast wat ik zie. Geen geposeer, niets in scene gezet. Gewoon zoals jullie zijn. 

Deze reportage kan je boeken vanaf 3 uren fotografie. Meer uren kan natuurlijk ook. Omdat het zo mooi is om deze momenten later samen terug te kijken, zit er altijd een album van 20 x 20 cm en 30 blz bij deze reportage.

Wil je een voorbeeld zien van een day in a life reportage? Klik dan hier.

Kraamreportage

Jullie pasgeboren zoon of dochter op de foto maar wel thuis, op de plek waar jullie je op jullie gemak voelen. Tijdens het maken van een kraamreportage kom ik ongeveer anderhalf uur bij jullie fotograferen. Vaak zijn er tijdens die anderhalf uur momenten dat jullie voeden, badderen, knuffelen. Ook eventuele broers of zussen maken in die tijd genoeg mee om in beeld te brengen. En als jullie kindje een huildag heeft dan blijf ik gewoon wat langer of we plannen in overleg een andere dag in. Bij een kraamreportage ligt de nadruk op de momenten zoals ze zijn maar als jullie dat leuk vinden dan kunnen we zeker de tijd nemen om een portret samen met jullie en jullie kindje te maken.

Bij de kraamreportage zit altijd een mini-album van 15 x 15 cm en 8 bladzijden. 

Een voorbeeld zien? Bekijk de reportage bij Sophie thuis!

 

Aan de wandel

Vind je een day in a life reportage iets te veel van het goede maar wil je wel echte, ongeposeerde foto's van jullie gezin of familie? Dan is deze voor jullie! Ik ga ongeveer anderhalf uur met jullie mee naar een plek waar jullie graag komen. Bijvoorbeeld het bos of de hei. Maar het kan net zo goed de speeltuin in jullie straat zijn! Ook hier ligt de nadruk op de ongeposeerde foto's. Jullie hoeven niet je mooiste kleren aan en je mag vies worden. Bij deze reportage vind ik het leuk om 1 of 2 foto's te maken waar iedereen op staat. Maar voor de rest is het jas aan (of niet), bal mee en gaan!

Wil je een voorbeeld zien van deze reportage? Klik dan hier.

Trouwen

Gaan jullie trouwen? Daar ben ik graag bij! Voor de trouwreportages heb ik een aparte website waar je alles over trouwfotografie kan vinden. Een heleboel voorbeeldverhalen maar ook tips en weetjes om inspiratie op te doen! www.remkemaris.nl

Natuurlijk mogen jullie ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!