Uitvaartfotograaf Groningen

Uitvaart Groningen

Op zoek naar een uitvaartfotograaf?

Als iemand waar je van houdt overlijdt dan komt er ontzettend veel op je af. Zelfs als jullie de tijd hebben gehad om afscheid te nemen, gebeurt er in die week heel veel. Daarom kan het zijn dat er dingen langs je heen gaan. Foto’s kunnen helpen om je achteraf te realiseren wat er allemaal gebeurd is.

Waarschijnlijk krijg je vaak te horen dat het belangrijk is om er over te praten. Maar dat is niet altijd makkelijk! Samen met een ander een boek doorbladeren met foto’s van de uitvaart kan daarbij helpen.

Als uitvaartfotograaf maak ik foto’s van de belangrijke momenten maar breng ook de emoties en interacties in beeld. Laten zien hoe jullie het samen beleven, elkaar troosten of misschien zelfs wel lachen om sommige mooie herinneren. Foto’s die jullie helpen praten over het leven van jullie dierbare.

Onopvallend

Ik ben niet onzichtbaar. Maar ik blijf op gepaste afstand. Ik weet wanneer ik dichtbij kan komen en wanneer het goed is om jullie ruimte te geven.

Tarieven in Groningen

Iedere uitvaart is uniek. Daarom werk ik met een basispakket dat jullie zelf kunnen uitbreiden.

Het basispakket kost €325,- en is inclusief:

  • 2 uur fotografie
  • minimaal 50 digitale bestanden
  • beelden binnen 3 weken geleverd

Dit is uit te breiden met extra uren en/of een album:

  • Ieder extra uur kost €100,- .
  • Voor €150,- hebben jullie al een mooi album van 20 x 20 cm en 30 bladzijden.

Tarieven

Iedere uitvaart is uniek. Daarom werk ik met een basispakket dat jullie zelf kunnen uitbreiden.

Het basispakket kost €475,- en is inclusief:

  • tot 3 uur fotografie
  • Minimaal 50 digitale bestanden
  • Beelden binnen 3 weken geleverd 

Dit is uit te breiden met extra uren en/of een album: 

  • Ieder extra uur kost €100,- .
  • Een bais album van 20 x 20 cm en 30 blz kost €175,-

Album

Een mooi album om te foto's terug te kijken. Het album wordt met de hand ingebonden en heeft verdikte vlakliggende bladen. De foto's worden gedrukt op fotopapier van hoogwaardige kwaliteit.

Als jullie al weten dat jullie een album willen laten maken dan krijgen jullie samen met de digitale reportage de eerste opzet voor het album. We nemen we door of er foto's gewisseld moeten worden en kiezen jullie een cover (kaft). Weten jullie nog niet of jullie een album willen laten maken? Geen probleem, dit mogen jullie ook later beslissen.

Ik ben Remke...

41 jaar en ik ben gek op verhalen. Verhalen waarin “gewone” mensen de hoofdrol spelen en waarin de alledaagse momenten uitgelicht worden.