Hoi!

Vanuit de mooie Hanzestad Zwolle werk ik als documentair fotograaf.

Ik ben altijd op zoek naar verhalen. Verhalen waarin de “gewone” mens de hoofdrol speelt. Hoewel ik niet geloof in de “gewone mens” want wat is dat, gewoon? Mensen die je buurman of buurvrouw zouden kunnen zijn bedoel ik.

In en rondom Zwolle maak ik reportages, documentaires en werk ik mee aan campagnes. Ik werk voor bedrijven en organisaties met een sociale of duurzame insteek. Voor magazines en ondernemers die geloven in eerlijke beelden.

Tijdens mijn allereerste fotografie workshop kregen we de opdracht om de achterkant van Zwolle te fotograferen. En zo probeer ik nog steeds te kijken. Wat zit er onder die laagjes die als eerst opvallen? Wat gebeurt er nou echt? Waarom?

Heel nieuwsgierig dus. En mijn camera is een goed excuus om ergens binnen te komen. De reportage die ik maakte van het Openluchtbad Zwolle is daar een mooi voorbeeld van.

Mijn verlanglijst/ dingen die ik heel graag wil fotograferen en ondernemen:

  • Een reportage van een kleinschalige zorginstelling.
  • Ik zou heel graag samen willen werken met een sociaal maatschappelijke organisatie om een fotografie project te ontwikkelen waarbij jongeren en ouderen samen op pad gaan om te fotograferen.
  • Ondernemers die met hun handen werken. Bijvoorbeeld een fietsenmaker, pottenbakker, schilder, enz.
  • En het lijkt mij fantastisch om een training smartphone fotografie aan leerkrachten te geven. Want (sorry maar ik kan het niet anders zeggen) die maken ontzettend veel foto’s voor in de ouder-apps en daar kan nog wel het een en ander aan verbeterd worden!

Lijkt het je leuk om samen te werken? Of een kop koffie te drinken? Stuur mij een mailtje. Ik hoor graag hoe jij je koffie drinkt

Denk je “oei, ik sta niet op je verlanglijst” maar heb je een verhaal dat verteld mag worden? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik ben benieuwd!

Contact

Neem contact met mij op via: