Fotografieproject Z48U

Aanstaande vrijdag 5 april 12:00 start het fotografieproject Z48U (Zwolle 48 uur) waarin 5 fotografen 48 uur lang Zwolle te lijf gaan.

Gedurende die 48 uur krijgt de expositie vorm in Het Langhuis en worden continu nieuwe foto’s toegevoegd. Kom langs in Het Langhuis of kijk mee tijdens het weekend via Instagram: @zwolle48uur. Daar laten we de vorderingen van ons project zien. 

Wat ga ik maken?

Ik ga een portret van Zwolle maken, rondom de engel Michael. Want dit is het deel van de stad waar iedereen uit Zwolle komt en van niemand in het bijzonder is.

Welke invloed hebben de verschillende tijden op het straatbeeld van Zwolle? Wat is het verschil tussen vrijdagmiddag, zaterdagnacht en zondagochtend? Lopen er andere mensen rond en hoe ziet dat eruit? 

In de week na het "fotografie-weekend" zal ik een selectie van de foto's toevoegen aan mijn website.

Opening zondag 7 april

Op zondag 7 april van 12:00-17:00 is de opening en ben je van harte welkom in Het Langhuis. Het project is dan voltooid en ieder weekend t/m 28 april te bekijken van 13:00-17:00 uur.

Adres: Het langhuis Goudsteeg 8, Zwolle

Fotografen

De fotografen van Z48U van links naar rechts: Remke Maris, Elise Horning, Gijs Dragt, Michiel Knaven en Maarten Sipma.

Print kopen

Het is mogelijk om een print te bestellen van een foto die je mooi vindt. De prints worden gedrukt op mat fineart papier. Formaat: 20 x 30 cm. Een print kost €25,-.

Als je een berichtje stuurt met daarin een omschrijving van de print die je wilt bestellen, neem ik contact met je op.

De foto's die ik gemaakt heb kan je HIER bekijken.