Familiefotografie

Puur, echt en een beetje rauw. Als ik jullie gezin fotografeer dan krijg je het zoals het is. Geen gepolijste beelden maar beelden die vertellen hoe jullie leven er op dat moment uit ziet. Zonder te poseren. In jullie lievelingskleren. En tijdens het spelen, de chaos en het vervelen. 

Ik geloof niet dat fotografie er is om de tijd stil te zetten of om herinneringen vast te leggen. Maar beelden kunnen je wel doen beseffen hoe waardevol een moment is. Ze maken dat je even glimlacht als je kind onder de pasta zit, of in de meest bijzondere houding over de bank hangt. 

Hoe werkt het?

Als ik jullie familie kom fotograferen kan dat vanaf 2 uur fotografie. Het liefst kom ik een hele dag omdat jullie dan zo aan mijn aanwezigheid wennen dat ik het minst opval. Dat kan tijdens een verjaardag, een feestje maar ook op een normale dag. 

Ik ben er die dag gewoon. Ik ben niet onzichtbaar maar draai mee met jullie gezin. En fotografeer wat er gebeurt. De mooie momenten maar ook de grappige, de gekke en misschien de tranen. Pure, echte beelden dus!

Wat krijg ik als je ons fotografeert?

Een reportage is altijd inclusief:

  • minimaal 2 uur fotografie 
  • een album van 15x15 cm en 8 bladzijden. Of een mooie print van 20xx30 cm
  • vooraf een kennismakingsgesprek (telefonisch of beeldbellen)

 

Wat kost het?

Een familiereportage kan je al boeken vanaf €375,-!

Jullie bepalen het aantal uren. Maar je kan al een day in a life reportage boeken vanaf 2 uur fotografie. Ieder extra uur kost €100,-

Een groter album album bestellen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden en de tarieven.

En wat als we toch een groepsfoto willen?

Natuurlijk begrijp ik dat jullie een foto willen waar jullie met zijn allen in 1 frame staan, liefst met jullie gezicht naar de camera gericht. En dat kan. Ik vind het leuk om 10 minuutjes vrij te maken voor een groepsfoto. Maar willen jullie een hele serie, met de haren netjes gekamd in nette kleren? Dan zijn we geen match.