Bedrijfsfotografie

Frisse, kleurrijke beelden van jullie organisatie. Geen standaard stockfoto’s meer. Maar het verhaal van jullie bedrijf in beeld!

Mensen werken met mensen

Portretten van de mensen in jullie organisatie. Zodat jullie klanten weten met wie ze zaken doen. Echte beelden waar jullie medewerkers zelf ook blij mee zijn. Beelden waar beweging in zit. Daarmee bedoel ik niet dat de foto's onscherp zijn maar het zijn geen statige foto's in ongemakkelijke poses. Een fotoshoot mag leuk zijn en dat mag je zien. 

Beeldbank

Beelden die de boodschap van jullie bedrijf over brengen. Daarvoor kan handig zijn om een beeldbank aan te leggen. Een verzameling foto's waar je uit kan kiezen als je een foto nodig hebt voor jullie website, social media of drukwerk. Natuurlijk kan je daarvoor stockfoto's gebruiken. Maar het voordeel van een eigen beeldbank is dat het veel meer vertelt over jullie bedrijf. En ze zijn allemaal in dezelfde stijl. Geen standaard foto's. Want jullie organisatie is toch ook niet standaard?

Als ik een beeldbank voor jullie maak dan loop ik vaak één of meerdere dagdelen met jullie mee op de werkvloer en fotografeer ik wat ik zie. En denk je nu, bij ons zitten er vooral mensen achter de computer, daar is toch niets aan? Inderdaad, een paar computerfoto's zijn leuk maar jullie hebben vast wel een paar tradities zoals een lunchwandeling, vrijdag een visje op de markt, een Fifa spelcomputer of een tafelvoetbal wedstrijdje in de pauze, gekke teamuitjes, enz. Ofwel, jullie hebben een cultuur die in beeld gebracht kan worden!

Hoe werkt het?

  • We maken een afspraak om in kaart te brengen welke foto's jullie nodig hebben. Ik kan hierin meedenken.
  • Vervolgens zet ik in de mail wat we besproken hebben en maak een offerte (tijdens ons gesprek geef ik een indicatie van de kosten)
  • We maken een afspraak wanneer ik kom fotograferen
  • Binnen 3 weken lever ik jullie de foto's.

Haar scherpe blik om in de actie het juiste beeld te pakken zorgt voor een ontspannen en dynamische reportage. Remke sluit goed aan bij de mensen die ze fotografeert waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen.

- Bram van den Esker - Urtica de Vijfsprong -