Portretten van jouw 8e groeper

31 mei 2024 - Remke Maris

Het jaar waarin je kind nog éven echt kind is. Maar al bijna naar het voortgezet onderwijs gaat. De één is eigenlijk de basisschool al ontgroeid. Als een jas die te klein of nog beter, te kinderachtig is geworden.
En de ander valt totaal niet op als hij of zij over het schoolplein loopt. 

Afscheid van een fase

Maar het is hoe dan ook het jaar waarin ze de oudste zijn. Het jaar dat afscheid genomen wordt. Het jaar van de musical en kamp. Het jaar dat ze zich voorbereiden op de middelbare school. Voor zover dat kan.

En is het jaar dat veel kinderen inééns veranderen. Het kind gaat er een beetje vanaf.
Maar ze zijn nog lang niet volwassen. Soms zie je dat aan het veranderende lichaam. De armen en benen zijn net te lang voor de rest van het lijf, de boterhammen zijn niet aan te slepen. Soms zie je het alleen in de blik. Een soort zelfbewustzijn dat er heel even doorheen komt en ook weer verdwenen is zodra je het zag. Een blik die moeilijk in woorden te vangen is, maar in beeld zo sprekend zichtbaar.

Portretten van jouw achtste groeper

Speciaal voor achtste groepers en hun ouders maak ik mooie, rauwe zwart-wit portretten. Portretten die laten zien hoe je kind NU kind is. We zetten de tijd niet stil. Maar koesteren dit moment.

Omdat ik je kind in beeld wil brengen zoals hij/zij is, zo puur mogelijk, is zijn/haar lievelingstrui is perfect. Haren hoeven niet strak in de gel, of juist wel. Maar dat bepaalt je zoon of dochter.
Het is geen schoolfoto. Geen cheesy lachjes. Wat je krijgt is een pure, echte foto's van je kind. 

Dit is wat je krijgt

De fotoshoot kost €125,-. Daarvoor krijg je:

  • Een shoot op een supertoffe locatie in Zwolle
  • Pure, rauwe zwart-wit portretten van je kind
  • 5 foto's in hoge resolutie

Heeft je kind een locatie waar hij/zij graag komt dan doen we daar de shoot.